Gastenboek

Beste klant.

Wij hebben recentelijk een gastenboek toegevoegd waarin u een bericht kunt achterlaten.

 
 
 
 
 
 
 
5 berichten.
Esther Esther uit Zuid-Scharwoude heeft geschreven op 21 februari 2022 om 17:30
Onlangs 2 beukenhouten bestekbakken besteld., waarvan 1 standaard en 1 eigen ontwerp. We zijn heel tevreden over het eindresultaat, de lades waren precies pas en mooi afgewerkt. Fijn dat er veel afstemming was over de maatvoering van beide lades. De lades waren goed verpakt, dus ook de verzending is prima verlopen.
Jos Bögemann Jos Bögemann uit Zutphen heeft geschreven op 29 november 2021 om 18:35
Opzoek naar een mooie bestekbak voor ons nieuwe bestek, kwamen we terecht bij houtenbestekbak.nl. Zelf de maten en indeling aangeven en de tekening meegestuurd. Binnen een paar dagen een mail met hun werktekening. Daar bleek dat vakmensen soms dingen anders zien dan ik, maar dat werd snel rechtgetrokken. Na een goedkeuring op de uiteindelijke tekening, werd de bak geproduceerd en afgeleverd! We hebben een heel mooi bestek en nu ook nog in een prachtige, viltgevoerde houten bak! Het is een aanwinst!
herman herman uit Kootwijkerbroek heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 16:26
Zeer tevreden over het resultaat ! Hoge kwaliteit en een mooie uitstraling.
Sven Sven heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 12:02
Dank voor de het leveren van de mooie bestekbak! Het heeft even geduurd en kost meer dan een standaard universele bak, maar resultaat mag er zijn! Op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, past precies in de lade. Als je een mooie keuken hebt, mooi bestek hebt dan is een op maat gemaakte bestekbak, met indeling zoals je die zelf wilt de finishing touch! Zo tevreden met het resultaat dat we wellicht er t.z.t. ook nog één voor de lade met thee zakjes bestellen.
Arjen Arjen uit Zuiderwoude heeft geschreven op 16 november 2020 om 13:59
na wat speuren op het internet kwamen we bij houtenbestekbak.nl uit om onze mooie keuken nog mooier te maken met een op maat gemaakte bestekbak. Het ging allemaal erg makkelijk, opmeten schets maken en opsturen en voila een tekening terug. Nog ff nameten voor de zekerheid on dan drie weekjes wachten voor een geweldig resultaat. Zou het iedereen aanraden Arjen