Meest gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij, kunt u mailen via het contactformulier of bel: 0592 345104.

Hoe meet ik de maten op
Heeft uw lade rechte of schuine wanden?

Onze houten bestekbakken hebben een hoogt van 54 mm. Daarom dient u de breedte ook op deze hoogte te meten om uw nieuwe bestekbak precies passend in uw lade te krijgen. Onderstaande afbeelding geeft duidelijkheid over uw situatie en hoe u dient op te meten.

Ik heb rechte wanden
Heeft uw lade rechte wanden?

Onze houten bestekbakken hebben een hoogt van 54 mm. Wanneer u rechte wanden heeft wordt uw bestekbak ook met rechte wanden geleverd.

Ik heb schuine wanden

 Heeft uw lade schuine wanden?

Onze houten bestekbakken hebben een hoogt van 54 mm. Wanneer u schuine wanden heeft wordt uw bestekbak met aangepaste zijkant geleverd. U dient de breedte dan ook op 54 mm hoogte op te meten.

Wat is de voortgang als ik een bestekbak, met eigen schets, heb besteld en betaald.

Als u een bestekbak van het type flexibel heeft besteld, en uw schets heeft mee gestuurd, dan wordt er een tekening gemaakt n.a.v. uw schets. In deze tekening wordt rekening gehouden met de dikte van de wanden en de zijkant oplossing (schuine of rechte wanden). Deze tekening wordt via de mail naar u gestuurd ter goedkeuring of aanpassing. Wij ontvangen van u de goedkeuring of aanpassing per mail. Pas als de tekening van de bestekbak is goedgekeurd wordt deze voor produktie aangeboden.      !!Er wordt niet eerder besteld dan dat de tekening is goedgekeurd door u!!